Omleidingen en verlenging taxistandplaats Nieuwe Prinsenkade 26 juli - 20 september 2021

Publicatiedatum: 
28 juli 2021

Vanaf 26 juli is het kruispunt Nieuwe Prinsenkade  / Adriaan van Bergenstraat / Hoge Brug afgesloten voor auto’s. Dit in verband met de werkzaamheden ter plekke. Dit werk is naar verwachting voor 1 september gereed. Omleidingen zijn te vinden via website Wegwerkzaamheden in Breda  en zoeken op Adriaan van Bergenstraat.

Vervolgens gaat de aannemer ook de taxistandplaats Nieuwe Prinsenkade verlengen richting loempiakraam. Naast dat er een rijbaan met aanliggende taxi-opstelplaatsen aangelegd wordt, komt er ook een extra uitgang om vanaf de verlengde taxistandplaats weer de Nieuwe Prinsenkade op te rijden. De huidige uitrit blijft bestaan. Er zijn geen grote belemmeringen voor de taxi’s ter plaatse te verwachten. Als alles volgens plan verloopt, is het hele project voor 20 september gereed.