Taxistewards taxistandplaats Nieuwe Prinsenkade

Publicatiedatum: 
28 augustus 2019

De taxistewards zijn er om service aan klanten te verlenen, de sfeer te bewaken en de gang van zaken op de standplaats soepel te laten verlopen. Ze werken nauw samen met de Boa's en de politie en brengen rapport uit aan de gemeente en de Stichting Kwaliteitstaxi Breda. De stewards zijn te herkennen aan hun lichte jassen en een mouwband met de tekst: Taxisteward.

In de zomermaanden is er een proef geweest met de inzet van taxistewards. De proef is afgelopen en de stewards worden voortaan op de zaterdagavond ingezet, locatie Nieuwe Prinsenkade.

Taxi flyers

Chauffers hebben de mogelijkheid om flyers uit te delen aan (mogelijke) passagiers. In de flyers staat informatie over het keurmerk en wat klanten mogen verwachten van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerkcertificaat.